Waneer ben jij helemaal in jouw element?

Heb je deze week momenten ingepland dat je in jouw element kunt zijn? (Of laat je het meer aan het toeval over?)

 

Binnen de context van werk ben ik helemaal in mijn element als ik coach of teach. Buiten mijn werk sta ik heel graag in de keuken.

Voor beiden maak ik ruimte in mijn agenda.

Dit is niet onderhandelbaar.

Coachen, teachen of koken doe ik namelijk niet met de tijd en energie die óverblijven. Het is juist waar de crème de la crème van mijn energie naartoe gaat. Omdat ik ervan geniet. Zowel van de activiteit als van het resultaat.

 

Dus kijk nog eens kritisch naar je planning. Hoeveel tijd heb jij ingepland om in jouw element te zijn?

 

In het Master Jar programma leer je hoe je dit (en nog veel meer) onder de knie krijgt. En word je door je breinfucks heen gecoacht, zodat je beter plant, moeitelozer jouw doelen haalt en meer tijd & energie overhoudt om te doen wat er echt toe doet.

Klik hier om je vandaag aan te melden en krijg direct toegang!

 

Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.