In alles wat ik doe en deel zit één belangrijke aanname over jou: dat jij graag werkt en plezier hebt

Dit hoeft niet per se werken voor geld te zijn. Huiswerk, huishouden, vrijwilligerswerk, mantelzorg, activisme en voor jezelf zorgen tellen óók mee.

En plezier hebben mag op jouw manier. Ik kijk graag informatieve YouTube video’s, ga bij familie op bezoek, lekker uit eten, met mijn hond wandelen. Hoe jouw plezier eruit ziet mag jij 100% zelf bepalen.

Maar ik weet ook dat het moeilijk kan zijn om écht van werk en plezier te genieten. Omdat we overwerkt, overprikkeld, overvraagd worden en omstandigheden in het leven vaak veranderen.

Sociale druk. Maatschappelijke druk. Overlevingsmechanismen. Van die zaken die het echt moeilijk kunnen maken om jezelf te zijn.

 

Ik focus zoveel op rust en ontspanning omdat ik, bij mezelf én de mensen die ik help, zie dat de drang om te ‘doen’ vanzelf naar boven komt als je in jouw behoeften voorziet.

Je hebt mij niet nodig om jou te vertellen hoe je meer uren in een dag propt met productiviteitstips. Het enige wat je hoeft te doen is aan jezelf toegeven wat je écht wilt (of aan jezelf toegeven dat je écht wilt ontdekken wat je écht wilt) en ruimte maken om daarmee aan de slag te gaan.

Dat is door eerder genoemde zaken soms best lastig. Niet voor niks heb ik een programma ontwikkeld om je daar in drie maanden doorheen te begeleiden.

In het Master Jar programma leer je hoe je dit (en nog veel meer) onder de knie krijgt. En word je door je breinfucks heen gecoacht, zodat je beter plant, moeitelozer jouw doelen haalt en meer tijd & energie overhoudt om te doen wat er echt toe doet.

Klik hier om je vandaag aan te melden en krijg direct toegang!

 

Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.