Hoe ziet radicaal vertrouwen in jouw eigen tempo eruit?

Deze week ziet het er bij mij uit als: 3 nachten van 00:00 tot 04:00 de digitale kick-off van een programma bijwonen om een nóg betere ondernemer te worden.

Overdag heb ik enkele coaching calls en neem ik een podcast op. Voor de rest heb ik niks ingepland, zodat ik tijd heb om wat ik tijdens de kick-off leer te laten bezinken.

De twijfel sloeg heel even toe, toen Facebook & Instagram eruit lagen. (De kanalen waar ik 80% van mijn klanten uit haal).
Ga ik snel genoeg?
Moet ik overdag niet tóch meer doen?

 

Maar ik vertrouw op mijn plan. En mijn eigen tempo.

En vandaag wil ik jou uitnodigen om hetzelfde te doen.

 

Ik ga weer verder met op de bank liggen. Beetje scrollen. Beetje tv kijken. Beetje luisteren naar de regen die op het raam tikt. En vanavond ga ik weer een nachtdienst in.

Shit, tóch deze post geschreven en gepubliceerd. Grappig hoe moeiteloos dat gaat. Misschien komt dat wel omdat ik durf te vertrouwen op mijn eigen tempo 🙏🏼

 

In het Master Jar programma leer je hoe je dit (en nog veel meer) onder de knie krijgt. En word je door je breinfucks heen gecoacht, zodat je beter plant, moeitelozer jouw doelen haalt en meer tijd & energie overhoudt om te doen wat er echt toe doet.

Klik hier om je vandaag aan te melden en krijg direct toegang!

 

Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.