Het ontstaan van de Master Jar en wat het te bieden heeft

Eveline hier, de ontwikkelaar van de Master Jar Methode en het bijbehorende programma.

Op vakantie bedacht ik een planningsmethode voor een klant in mijn coachpraktijk. Die bestond uit een mengelmoes van allerlei methodes, tips en ervaringen die ik links en rechts heb opgepikt door de jaren heen.

Wat ik had bedacht werkte als een speer voor mijn klant. (Ik kreeg zelfs bericht van zijn vriendin, die compleet verbaasd was door zijn productiviteit.⁠)

 

Opeens klikte het. Ik wist 100% zeker dat ik hier nog veel meer mensen mee kan helpen.

 

Ik besloot de methode uit te werken, maar besefte ook: ik wil jou niet alleen lessen leren en hacks meegeven… Ik wil jou ook coachen.⁠

Plannen en uitvoeren is namelijk een perfecte tool om mindsetshit naar boven te krijgen.

Daarom wil ik je verder helpen. Coachen als je vastloopt. Proosten om successen te vieren. Lessen leren om je te behoeden voor valkuilen. En een community bieden, zodat je er niet langer alleen voor staat.

De Master Jar methode is veel meer dan een planningsmethode. Het is de manier waarop jij productiever gaat doen, zodat je meer tijd en energie overhoudt om te zijn.⁠

Klinkt goed, toch?⁠

 

In het Master Jar programma leer je hoe je dit (en nog veel meer) onder de knie krijgt. En word je door je breinfucks heen gecoacht, zodat je beter plant, moeitelozer jouw doelen haalt en meer tijd & energie overhoudt om te doen wat er echt toe doet.

Klik hier om je vandaag aan te melden en krijg direct toegang!

 

Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.